O nama

Ambroz d.o.o.

Ambroz d.o.o. od utemeljenja 1997. godine ima postavljene visoke kriterije poslovanja te je na temelju dugogodišnje tradicije, znanja i inovativnosti postala pouzdana i respektabilna tvrtka s mrežom zadovoljnih klijenata na domaćem i stranom tržištu.

Specijalizirani smo za proizvodnju raznih metalnih proizvoda od ideje, projektiranja, razrade i proizvodnje uz primjenu najmodernijih proizvodnih tehnologija poput laserskog rezanja, CNC-probijanja, savijanja, zavarivanja, tokarenja, glodanja, bušenja, brušenja, poliranja, antikorozivne zaštite i dr. što nas čini vrlo fleksibilnima i konkurentnima.
Vodeći smo hrvatski proizvođač hidrantskih ormara, ormara za vatrogasne aparate i drugih proizvoda iz područja zaštite od požara što je bio razlog za osnivanjem nove poslovnice specijalizirane za prodaju vlastitih proizvoda te proizvoda drugih renomiranih proizvođača iz segmenta opreme za zaštitu od požara.


Misija

Temeljna misija tvrtke je djelatnostima proizvodnje raznih metalnih konstrukcija nuditi cjelovitu uslugu, a stvaranje dodatne vrijednosti temeljiti na sinergiji znanja, iskustva i tradicije. Tvrtka želi biti pouzdan partner klijentima na domaćem i stranom tržištu i na njihovom zadovoljstvu graditi ugled.


Vizija

Temeljna vizija je biti uspješna tvrtka afirmacijom i znanjem struke, jačanjem tržišnog položaja, korištenjem novih tehnologija i vrednovanjem znanja. Tvrtka želi biti priznat i fleksibilan sustav u svim područjima rada te ostati prepoznata po kvaliteti svojih proizvoda i usluga, inovativnosti, odnosu s partnerima, brizi za zaposlenike i okoliš i etičnom poslovanju.

Kvaliteta

Uprava na svim razinama promiče sustav upravljanja kvalitetom u koji uključuje sve zaposlenike.
Sustav upravljanja kvalitetom integralni je dio svih procesa stvaranja vrijednosti: od planiranja, razvoja, proizvodnje, zajedničkih poslova, pa sve do isporuke gotovih proizvoda kupcima.
Učinkovit sustav upravljanja kvalitetom zajedničko je opredjeljenje i obveza svih zaposlenika.
Politika kvalitete u skladu je s misijom Ambroz d.o.o. – cjelokupno svoje znanje i iskustvo ulažemo u stvaranje proizvoda i usluga koji su u skladu sa definiranim zahtjevima kvalitete i funkcionalnosti.
Smatramo da osiguranje kvalitete u procesu stvaranja proizvoda nije moguće ostvariti samo krajnjom kontrolom. Svijest o kvaliteti mora biti usmjerena na prevenciju nastanka grešaka, kako bi se spriječile pogreške u procesu nastajanja. Osnovna misao, da se kvaliteta ne može dobiti provjerom nego proizvodnjom mora biti vodilja svakodnevno svim radnicima. Nema alternative za kvalitetu. To dokazujemo i certifikatom ISO 9001.

Izvrsnost i pouzdanost

Dugogodišnji, sustavan i kvalitetan rad koji nas svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva te uz bok tvrtkama iz Europske unije potvrđen je dobivanjem certifikata bonitetne izvrsnosti.


Ambroz d.o.o.

Naziv: AMBROZ d.o.o.
Sjedište: Vrbani 16, HR-10000 Zagreb
Upisana u: Sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu
Temeljni kapital: 53.000,00 kuna uplaćen u cjelosti
Član uprave: Ambrozije Martinović
OIB: 69533635531
MBS: 080186424
PDV ID: HR69533635531
Banka: Zagrebačka banka d.d. Zagreb
IBAN: HR0823600001101480040
SWIFT: ZABAHR2X

Lokacije

Sjedište tvrtke

Ured i proizvodni pogon


Gornjostupnička 83, HR-10255 Gornji Stupnik

Poslovnica protupožarne opreme


Oranice 107/1, 10090 Zagreb